top of page

Behandelingen

Bekkenteam De Kempen

Een team van specialisten

Het expertisecentrum voor (complexe) klachten op het gebied van de lage rug, het bekken en de bekkenbodem. Lage rug en bekken(bodem)klachten komen veel voor en we zien frequent een sterke relatie tussen deze klachten.

Wanneer er sprake is van het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren kan dit van invloed zijn op de onderrug regio met eventuele klachten als gevolg. Tevens kan het zo zijn dat langdurige rugpijn verantwoordelijk is voor veranderingen in de bekken(bodem)regio.

We combineren binnen Bekkenteam De Kempen de benodigde expertises om uw specifieke klachten goed in beeld te krijgen, samen met u te bekijken welke opties er zijn en de begeleiding in te zetten.


Ons team van specialisten bestaat uit een bekkenfysiotherapeut, manueel therapeut, ergotherapeut, psycholoog en, waar wenselijk, kan ook een diëtiste worden ingezet.

Uw klachten vragen maximale afstemming. We waarborgen dit door middel van het hanteren van multidisciplinair overleg. Daarnaast is er een nauw contact met medisch specialisten en huisartsen.


Het expertisecentrum Bekkenteam De Kempen is onderdeel van Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid en is gevestigd op de volgende locaties:


Therapiecentrum Valkenswaard, Antwerpsebaan 10 5554 JV Valkenswaard

Dommelen, Escudohof 2 5551 DD Dommelen

Westerhoven, Provincialeweg 18 5563 AH Westerhoven

Eersel, Hint 7C 5521 AE Eersel


bottom of page