top of page

Deelname aan Delphy study

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

12 sep. 2022

Hierbij maakt onze collega Peter deel uit van een ACL Rehab expert group waarin diverse experts over de hele wereld hun visie geven op aangeleverde stellingen met als doel het best beschikbare bewijs en een internationale consensus te bereiken over revalidatieprogramma's voor voorste kruisband blessures.

Development of a core outcome set for strength training exercise descriptors in anterior cruciate ligament reconstruction (ACLR) rehabilitation programs using best available evidence and an international consensus. Hierbij maakt onze collega Peter deel uit van een ACL Rehab expert group waarin diverse experts over de hele wereld hun visie geven op aangeleverde stellingen met als doel het best beschikbare bewijs en een internationale consensus te bereiken over revalidatieprogramma's voor voorste kruisband blessures.


De delphy studie gaat over de parameters die van toepassingen zijn op de revalidatie van de Revalidatie van de voorste kruisband. Bijvoorbeeld de intensiteit van oefeningen, het aantal herhalingen, aantal oefeningen, verhouding tussen training van het aangedane been en het niet aangedane been, welke rustpauze wenselijk is, welke intensiteit van de kilo' s etc. Kortom de hele revalidatie van de voorste kruisband is doorgenomen om een consensus te creëren over de invulling van de revalidatie.

bottom of page