top of page

Nieuws

Succesvolle pitch voor Vast AanspreekPunt Oncologie bij IKNL

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

29 mei 2024

Annemarie Pollmann-Mutsaerts manueel therapeut en directie bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid, heeft samen met Ivonne Oomen van Care for cancer en Jurjen Scharten, van Robuust een projectvoorstel qua implementatie van het Vast AanspreekPunt (VAP) Oncologie mogen pitchen bij het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland) in Utrecht.

Annemarie Pollmann-Mutsaerts manueel therapeut en directie bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid, heeft samen met Ivonne Oomen van Care for cancer en Jurjen Scharten, van Robuust een projectvoorstel qua implementatie van het Vast AanspreekPunt (VAP) Oncologie mogen pitchen bij het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland) in Utrecht.Dit namens de 4 oncologiezorgnetwerken ISOZzon, De Meijerij, OncoNetEcht en de Valken / Expertisecentrum Oncologie Valkenswaard.


Wat zou ons werk een hele mooie extra professionele boost kunnen krijgen om de inzet van het VAP op korte termijn vorm te kunnen primair in deze netwerken, en daarna uitrollend naar alle oncologiezorgnetwerken in Zuid-Oost Nederland en bovenregionaal, dit alles in samenwerking met OncoZON  (de ziekenhuizen in ZO-NL) en met de waardevolle begeleiding van Robuust. 


Ons project is krachtig, reëel, ambitieus en van belangrijke waarde, zeker gezien de urgentie om het zorg-/gezondheidspad buiten de muren van het ziekenhuis voor de mensen die leven met en na kanker en hun naasten goed zichtbaar te maken en samen met de betrokken efficiënt en passend te doorlopen. Er waren 13 pitches met waardevolle projecten. IKNL succes met het proces en dank voor de goede organisatie !

bottom of page