top of page

Vacature

Ergotherapeut Van Hoof & expertisecentra

Solliciteer

Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard, Netherlands

Dienstverband

Voor circa 24 uur.
Opbouwend naar fulltime.
Ingang vacature is per 1-1-2023.

Over de functie

Locatie: onder andere Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard

Dienstverband
Voor circa 24 uur.
Opbouwend naar fulltime.
Ingang vacature is per 1-1-2023.

Over de functie

Vanwege groei en ambitie willen wij op korte termijn ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een ergotherapeut. Ben jij die topper die ons team komt versterken?

Functie-eisen
● Je bent in het bezit van je diploma ergotherapie
● Je hebt passie voor je vak en met name oncologie, arbeid, chronische pijn en houding- en beweging zijn je interessegebieden
● 3 jaar werkervaring is een pré -> relevante stage- of werkervaring is een pré, evenals relevante scholing
● Je beschikt tenminste over de competenties hoge collegialiteit, leergierigheid, klantgerichtheid, proactief en flexibel.
● Je bent accuraat, klantgericht, stressbestendig, zelfstandig en daarnaast ook een echte teamplayer
● Je bent kwaliteitsgeregistreerd
● Gezonde dosis humor

Interesse?
Zie jij jezelf terug in dit functieprofiel en ben jij super enthousiast? Reageer dan door een mail te sturen naar a.pollmann@vanhoofctg.nl We ontvangen graag je cv en een brief waarin je aangeeft waarom jij geknipt bent voor deze job. Heb je vragen? Aarzel dan niet en bel Annemarie Pollmann(040-2049474)

Wat wij bieden

Wij bieden

 

-        Een omgeving met leermogelijkheden

-        Professionele en energieke collega’s die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan

-        Een hecht team, zowel binnen als buiten werktijden

-        Sportieve werkomgeving waar je (buiten je werkuren) gebruik van kunt maken

-        Prettige, dynamische en ongedwongen werksfeer

-        Multidisciplinaire werkomgeving

-        Gezellige teamuitjes, vrijdagmiddagborrels enz.

 


Over ons

Ons team bestaat uit de volgende zorgprofessionals: 24 fysiotherapeuten en daarnaast nog diverse andere paramedici: ergotherapeut, logopedist, diëtisten, podotherapeut, psycholoog, gnatholoog, personal trainer & fitcoaches en mindfulness trainer. Daarnaast beschikken we over een krachtig front- en backoffice team.

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid en de daaronder vallende expertisecentra Sport+Revalidatie, Nekcentrum, RevaVitaal, Lies+Buikwand, Oncologie is HCA/PLUS gecertificeerd (5 sterren), is voorkeursleverancier voor verschillende zorgverzekeraars en is actief lid van SelectFysio, FysioTopics en Wittemeer. Er is sprake van hoogwaardige therapie met innovatie en er lopen diverse ontwikkelingen en pilots met zorggroepen en ziekenhuizen. Er bestaan nauwe samenwerkingen met onder andere Maxima Medisch Centrum, ParaMáx, SportMáx, Blixembosch /Libra, Topsupport, St. Anna Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis, ViaSana, gemeente en sportverenigingen. Therapie en bewegen zien wij als een geheel. Onze beweeggroepen & gezondheidsprogramma’s sluiten nauw aan bij therapie en vice versa. Dit resulteert in trainingsvormen op maat in beperkte groepsgrootte met professionele begeleiding. Er is sprake van een intensieve samenwerking met de paramedische collega's en andersom.

bottom of page