top of page

Vacature

Fysiotherapeut

Solliciteer

Escudohof 2, 5551 DD Valkenswaard, Netherlands

Dienstverband

32-40 uur

Over de functie

Dienstverband
Voor circa 15 uur.
Opbouwend naar fulltime mogelijk
Ingang vacature is per 1-12-2022 of in overleg eerder


Denise, Iris en Niels, onze fitcoaches en performance trainer hebben allerlei plannen om de begeleiding op het gebied van Leefstijl, Sport, Voeding en Coaching in regio Valkenswaard verder uit te breiden en te verbeteren. Wij zoeken dan ook een enthousiaste en flexibele collega die ons team komt versterken. Als Fitcoach in ons leuke team verzorg je samen alle beweegvormen en krijg je de ruimte je verder te ontwikkelen en te profileren naar onze stakeholders. Het is een pré als je in het bezit bent van het certificaat Beweegkuur- instructeur of bent opgeleid als leefstijlcoach.

Functie-eisen
Je bent enthousiast
Je hebt minimaal MBO sport en bewegen afgerond
Je gaat geen uitdaging uit de weg
Je hebt ervaring als Fitness Coach
Je bent creatief in trainingsvormen
Je bent ondernemend
Je hebt een winnaarsmentaliteit
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je hebt samenwerken hoog in het vaandel
Je bent collegiaal, flexibel en een teamplayer
Je bent een doorzetter

Interesse?
Zie jij jezelf terug in dit functieprofiel en ben jij super enthousiast? Reageer dan door een mail te sturen naar a.pollmann@vanhoofctg.nl. We ontvangen graag je cv en een brief waarin je aangeeft waarom jij geknipt bent voor deze job. Heb je vragen? Aarzel dan niet en bel Peter Dommels (040-2049474)

Wat wij bieden

Wij bieden

  • Een omgeving met leer- en ontwikkelmogelijkheden

  • Professionele en energieke collega’s die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan

  • Een hecht team, zowel binnen als buiten werktijden

  • Sportieve werkomgeving waar je (buiten je werkuren) gebruik van kunt maken

  • Prettige, dynamische en ongedwongen werksfeer

  • Multidisciplinaire werkomgeving en samenwerking

  • Gezellige teamuitjes, vrijdagmiddagborrels enz. 

Over ons

Ons team bestaat uit de volgende zorgprofessionals: 24 fysiotherapeuten en daarnaast nog diverse andere paramedici: ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, podotherapeut, psycholoog, gnatholoog, personal trainer & fitcoaches en een mindfulness trainer. Daarnaast beschikken we over een krachtig front- en backoffice team.

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid en de daaronder vallende expertisecentra Sport+Revalidatie de Wedert, Nekcentrum, RevaVitaal, Lies+Buikwand & Oncologie is HCA/PLUS gecertificeerd (5 sterren). Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is voorkeursleverancier voor verschillende zorgverzekeraars en is actief lid van SelectFysio, FysioTopics en Wittemeer. Er is sprake van hoogwaardige therapie met innovatie en er lopen diverse ontwikkelingen en pilots met zorggroepen en ziekenhuizen. Er bestaan nauwe samenwerkingen met onder andere Maxima Medisch Centrum, ParaMáx, SportMáx, Blixembosch /Libra, Topsupport, St. Anna Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis, ViaSana, gemeente en sportverenigingen. Therapie en bewegen zien wij als een geheel. Onze beweeggroepen & gezondheidsprogramma sluiten nauw aan bij therapie en vice versa. Dit resulteert in trainingsvormen op maat in beperkte groepsgrootte met professionele begeleiding. Er is sprake van een intensieve samenwerking met de paramedische collega's en andersom.

bottom of page