top of page

Vacature

Fysiotherapeut Nekcentrum Valkenswaard

Solliciteer

Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard, Netherlands

Dienstverband

28-32 uur bij aanvang, opbouw is mogelijk.

Over de functie

'Excellente en (multi)disciplinaire zorg leveren aan mensen met hoofdpijn, kaakklachten en nek-schouder-armklachten én tegelijkertijd jezelf ontwikkelen in een inspirerende en innovatieve omgeving. Zo ziet je baan als fysiotherapeut bij Nekcentrum Valkenswaard er uit.'

Samen met collega's Evelien, Stef, Romy, Monique en Ronald ga je de zorg voor deze patiëntengroep in regio Valkenswaard verder uitbreiden en verbeteren.

Wat wij bieden

Nekcentrum Valkenswaard is uniek in haar aanpak. Zo worden alle expertises gebundeld rondom de nekregio, werken we in een enthousiast en gedreven team van collega's die iedere dag gaan voor de beste zorg en met veel plezier hun werk doen. Je komt terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving waar waardering en zelfontwikkeling de boventoon voeren.

Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team met oa fysiotherapeut, manueel therapeut, orofaciaal therapeut, ergotherapeut, logopedist, gnathologe, diëtist, psycholoog, podotherapeut en sportcoach. Daarnaast hebben we korte lijnen met verwijzers zoals huisartsen, praktijkondersteuners, revalidatieartsen en neurologen. Je collega's zijn een leuk en energiek team dat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt gewerkt in een multidisciplinaire werkomgeving met een prettige ongedwongen sfeer waar ruimte is voor coaching en interne opleiding door je collega’s.


Over ons

Jij bent geknipt voor deze functie om je jezelf wilt blijven ontwikkelen en collegialiteit, klantgerichtheid, proactiviteit en flexibiliteit jou op het lijf zijn geschreven. Daarnaast ben je een teamplayer en beschik je over een gezonde dosis humor. Ook vind je het een uitdaging om naast je behandelingen projecten op te pakken, samen te werken met (revalidatie)artsen en mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek. Blended care en e-health vind je geen verre toekomst maar onderdeel van dagelijks werken.
Maar bovenal omdat je gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en je wilt werken in een vooruitstrevend multidisciplinair centrum in hartje Valkenswaard en omstreken!

Past deze omschrijving bij je? Dan zijn wij misschien een match en nodigen wij je uit om te solliciteren.

Geïnteresseerd in deze functie?
Wil je meer informatie, neem dan contact met Ronald Custers (040-2049474) of kijk op onze websites www.vanhoofctg.nl en www.nekcentrumvalkenswaard.nl
Je CV en motivatiebrief kun je voor 1 juni mailen naar r.custers@vanhoofctg.nl

bottom of page