Leefstijl coaching

Krachtig en met meer energie door het leven door Leefstijl coaching bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid?
Steeds meer mensen starten met een Leefstijl programma bij onze praktijk. Een leefstijl programma bij onze praktijk is geschikt voor jou als je gewicht wil verliezen, wil afvallen, je figuur wil verbeteren of minder stress wil ervaren. Om jouw doel te bereiken werken we intensief samen met onze leefstijl coach(es) en experts op het gebied van bewegen, voeding & mindset. Samen staan we voor je klaar om je te begeleiden naar een gelukkiger en gezonder leven.


Wil jij ook krachtig en met meer energie door het leven? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken onze leefstijl coaches hoe ze jou daarbij kunnen helpen.

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid streeft naar een gezonder Valkenswaard eo.  
Welk cijfer geef je jouw gezondheid? 

Leefstijl coaching bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is een programma waarmee wij je helpen je optimale gezondheid te bereiken. Ben je niet geheel tevreden over je gezondheid of
je gewicht? Wij helpen je dit te verbeteren door middel van intensieve begeleiding van onze Leefstijl coaches en Fitcoaches. Je krijgt een op maat gemaakt fitness programma, voedingscoaching en je ontvangt tips en coaching die jou helpen je goed te voelen! En je goed voelen, dat wil iedereen.

Voor wie is een Leefstijl coaching programma bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid geschikt?
Wil je weten of een Leefstijl coaching programma geschikt is voor jou? Een Leefstijl coach programma is geschikt voor jou als je:

 • wil afvallen, afslanken of gewicht wil verliezen

 • moeite hebt om jezelf te motiveren om te bewegen

 • minder stress wil ervaren of beter wil kunnen ontspannen 

 • beter wil kunnen slapen

 • een gezonder voedingspatroon wil

 • wil stoppen met roken

 • een specialist of huisarts heeft aangegeven dat het goed is om iets aan je leefstijl te doen

De voordelen van een Leefstijl coaching bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid:

 • intensieve begeleiding door een Leefstijl coaches en Fitcoaches

 • programma inclusief bewegen, coaching en voedingsbegeleiding

 • regelmatige evaluatiegesprekken voor een goede voortgang

 • korte lijntjes naar de fysiotherapeuten

 • wij zijn je stok achter de deur


De eerste stap naar een betere gezondheid middels een GRATIS kennismakingsgesprek
We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens met onze praktijk, onze Leefstijlcoaches en Fitcoaches wil kennismaken om te bekijken of een Leefstijl coaching programma bij onze praktijk iets voor jou is. Daarom hebben we eerst met jou een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Het doel van dit gesprek is om te bekijken wat je gezondheidsdoelen zijn, waar je interesses liggen en of het Leefstijl programma bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid geschikt is voor jou. Aan het einde van de gratis kennismaking ontvang je een passend en persoonlijk aanbod van onze specialisten. Is je interesse gewekt? Meld je dan snel aan voor jouw gratis kennismaking. Onze Leefstijl coaches nemen zo snel mogelijk contact met je op om de kennismaking in te plannen.