Expertisecentra

Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

RevaVitaal is gespecialiseerd in zorg voor mensen met neurologische aandoeningen of klachten die te maken hebben met ouder worden. Dat vraagt specifieke kennis van veelal complexe of meervoudige zorgproblemen. We werken gericht op uw hulpvraag, uw eigen regie, dichtbij en met vele samenwerkende disciplines. Voor een schouderklacht, revalidatie na nieuwe heup of knie of complexe zorg bij de ziekte van Parkinson of beroerte kunt u terecht bij RevaVitaal.

Expertisecentrum RevaVitaal

Expertisecentrum Lies + buikwand is gespecialiseerd in chronische pijnklachten aan lies en buikwand. We richten ons nadrukkelijk op buikwandpijn, en niet op pijn die vanuit de buikholte of organen komt. Onze aanpak is multidisciplinair en dat betekent dat verschillende specialisten bij u betrokken zijn. Zij zorgen samen voor een heldere diagnose en een behandeladvies op maat.

Expertisecentrum Lies+Buikwand

Nekcentrum Valkenswaard is een expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van nek- en nekgerelateerde klachten, zoals whiplash, hoofdpijn, duizeligheid, chronische nekklachten en kaakklachten. We beschikken over de meest actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis en kunde op het gebied van nek- en nekgerelateerde problemen. Ons multidisciplinair team kan daardoor zowel eenvoudige als complexe nekklachten effectief aanpakken.

Nekcentrum 

Het expertisecentrum Oncologie is een multidisciplinair centrum waarin meerdere disciplines gespecialiseerd in de oncologie samenwerken. De behoefte aan zorg en nazorg bij kanker is groot doordat steeds meer mensen kanker krijgen en deze ziekte overleven. Het expertisecentrum Oncologie is er voor alle mensen die kanker hebben of hebben gehad in alle fases van een ziekteproces (voorafgaand aan een operatie, tijdens de medische behandelingen zoals chemotherapie en radiotherapie, na afloop van de medische behandelingen (curatieve fase), de palliatieve fase en de terminale fase).

Expertisecentrum Oncologie

Expertisecentrum Sport + Revalidatie De Wedert in Valkenswaard biedt innovatieve sport- en beweegzorg, vanuit een passie voor gezondheid, sport en bewegen. Ons multidisciplinaire team doet niets liever dan u helpen om zo snel mogelijk weer te gaan sporten. We zijn er voor jong en oud, topsporters en recreatieve actievelingen. U kunt bij ons terecht met acute en chronische (sport) blessures, voor sportrevalidatie na een operatie en preventie van blessures. Ook voor het verbeteren van uw sportprestaties en alle klachten die zijn ontstaan door uw sport staan we voor u klaar. We bieden verschillende vormen van training en coaching en zorgen voor een uitdagende en plezierige beweegcultuur.

Expertisecentrum
Sport+Revalidatie De Wedert

Q-axis Arbeid en Preventie is een ambitieus en dynamisch re-integratie bedrijf voor arbeidsverzuimpreventie, werkplekbezoeken, reïntegratie, arbocuratie, advisering en medische trainingen. Chronische pijn, langdurige rugklachten, nekklachten, schouderklachten, bekken- en beenklachten, maar ook nek en rug gerelateerde klachten als whiplash, hernia of slijtage komen veel voor en zijn vaak mede oorzaak van ziekteverzuim. Daarom heeft Q-axis ook deskundigen binnen haar gelederen én werkt zij nauw samen met partijen die hierin gespecialiseerd zijn.

Q-Axis, Arbeid en Preventie

Het expertisecentrum voor (complexe) klachten op het gebied van de lage rug, het bekken en de bekkenbodem. Lage rug en bekken(bodem)klachten komen veel voor en we zien frequent een sterke relatie tussen deze klachten. Ons team van specialisten bestaat uit een bekkenfysiotherapeut, manueel therapeut, ergotherapeut, psycholoog en, waar wenselijk, kan ook een diëtiste worden ingezet. 

Het expertisecentrum Bekkenteam De Kempen is onderdeel van Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid en is gevestigd in Therapiecentrum Valkenswaard, Gezondheidscentrum Westerhoven, in Eersel en in Netersel.

Bekkenteam De Kempen

Bekkenteam
De Kempen

Plus-Data is opgericht met als doel om van waarde te zijn in het zorglandschap op het gebied van 1,5e lijn / regionalisering waarbij data ondersteunend is. Plus-Data ziet samenwerking als de weg om van waarde te zijn in het zorglandschap. Door de krachten en de data te bundelen kunnen we een extra slag maken in het creëren van betere zorg en de juiste zorg op de juiste plaats. Data is een middel om inzicht te krijgen in processen en ontwikkelingen en wordt steeds belangrijker en wordt zelfs onmisbaar bij het nemen van essentiële beslissingen en het bepalen van de koers.

+Data