top of page

Expertisecentra

Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

RevaVitaal is gespecialiseerd in zorg voor mensen met neurologische aandoeningen of klachten die te maken hebben met ouder worden. Dat vraagt specifieke kennis van veelal complexe of meervoudige zorgproblemen. We werken gericht op uw hulpvraag, uw eigen regie, dichtbij en met vele samenwerkende disciplines. Voor een schouderklacht, revalidatie na nieuwe heup of knie of complexe zorg bij de ziekte van Parkinson of beroerte kunt u terecht bij RevaVitaal.

Expertisecentrum RevaVitaal

Expertisecentrum Lies + buikwand is gespecialiseerd in chronische pijnklachten aan lies en buikwand. We richten ons nadrukkelijk op buikwandpijn, en niet op pijn die vanuit de buikholte of organen komt. Onze aanpak is multidisciplinair en dat betekent dat verschillende specialisten bij u betrokken zijn. Zij zorgen samen voor een heldere diagnose en een behandeladvies op maat.

Expertisecentrum Lies+Buikwand

Nekcentrum Valkenswaard is een expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van nek- en nekgerelateerde klachten, zoals whiplash, hoofdpijn, duizeligheid, chronische nekklachten en kaakklachten. We beschikken over de meest actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis en kunde op het gebied van nek- en nekgerelateerde problemen. Ons multidisciplinair team kan daardoor zowel eenvoudige als complexe nekklachten effectief aanpakken.

Nekcentrum 

Het expertisecentrum Oncologie is een multidisciplinair centrum waarin meerdere disciplines gespecialiseerd in de oncologie samenwerken. De behoefte aan zorg en nazorg bij kanker is groot doordat steeds meer mensen kanker krijgen en deze ziekte overleven. Het expertisecentrum Oncologie is er voor alle mensen die kanker hebben of hebben gehad in alle fases van een ziekteproces (voorafgaand aan een operatie, tijdens de medische behandelingen zoals chemotherapie en radiotherapie, na afloop van de medische behandelingen (curatieve fase), de palliatieve fase en de terminale fase).

Expertisecentrum Oncologie