top of page

Praktijkinfo

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is excellent in zorg. Dat betekent dat we voor elke klacht een topspecialist in huis hebben. Onze fysiotherapeuten kijken verder dan alleen de klacht. We kijken naar u als persoon, achterhalen de achterliggende oorzaken van uw klacht en maken vervolgens een behandelplan op maat, eventueel in samenwerking met andere specialisten. 

Naast onze brede fysiotherapiepraktijk hebben we verschillende expertisecentra waar specifieke kennis op een focusgebied gebundeld is en verschillende disciplines intensief samenwerken. Binnen deze centra richten we ons naast laag complexe klachten specifiek op midden en hoog complexe klachtenbeelden. De expertisecentra zijn: Nekcentrum Valkenswaard, Expertisecentrum RevaVitaal, Expertisecentrum Sport + Revalidatie, Expertisecentrum Oncologie en Expertisecentrum Lies + Buikwand.

Openingstijden

Onze locaties zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur

Op vrijdag zijn we te bereiken tot 16.00 uur. Wij zijn open van 7:15-21:00 uur voor behandelingen en fitness.

Wat we doen

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid heeft door de diversiteit aan specialisten, diverse mogelijkheden voor behandeling. Wij bieden onderstaande zorg aan:

Therapiecentrum Valkenswaard
RevaVitaal zaal acties VanHoof_0451 (2).jpg
Team Van Hoof.png
RevaVitaal fitlights VanHoof_0301.jpg
Using a Touch Phone
Oncologie tcv VanHoof_2022.jpg
PGO-blog.jpg
downloaden (6).jfif
mockuper (1).png
Locaties Van Hoof.png
LWK skelet FVH VanHoof_0617.jpg
TCV balie VanHoof_0002 (1).jpg
Handshake
bottom of page