top of page

Praktijkinfo

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is excellent in zorg. Dat betekent dat we voor elke klacht een topspecialist in huis hebben. Onze fysiotherapeuten kijken verder dan alleen de klacht. We kijken naar u als persoon, achterhalen de achterliggende oorzaken van uw klacht en maken vervolgens een behandelplan op maat, eventueel in samenwerking met andere specialisten. 

Naast onze brede fysiotherapiepraktijk hebben we verschillende expertisecentra waar specifieke kennis op een focusgebied gebundeld is en verschillende disciplines intensief samenwerken. Binnen deze centra richten we ons naast laag complexe klachten specifiek op midden en hoog complexe klachtenbeelden. De expertisecentra zijn: Nekcentrum Valkenswaard, Expertisecentrum RevaVitaal, Expertisecentrum Sport + Revalidatie, Expertisecentrum Oncologie en Expertisecentrum Lies + Buikwand.

Openingstijden

Onze locaties zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur

Op vrijdag zijn we te bereiken tot 16.00 uur. Wij zijn open van 7:15-21:00 uur voor behandelingen en fitness.

Wat we doen

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid heeft door de diversiteit aan specialisten, diverse mogelijkheden voor behandeling. Wij bieden onderstaande zorg aan:

Therapiecentrum Valkenswaard
bottom of page