top of page

Team van specialisten 
Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid bestaat uit een team van ervaren, innovatieve en gespecialiseerde therapeuten en werkt nauw samen met andere disciplines. Uiteraard zijn al onze therapeuten uitstekend opgeleid en staan ze geregistreerd bij het Keurmerk Fysiotherapie. Via scholing en training blijven ze steeds op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes. Bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid geldt: voor elke klacht een topspecialist. Bovendien werken we nauw samen met zorgspecialisten in de regio.

Team

karlijn.jpg

Fysiotherapeut/neurologische revalidatie

“Mijn uitdaging is mezelf ontwikkelen, samenwerken met patiënten, collega’s en andere disciplines, zodat we hoogwaardige zorg kunnen bieden.”

Danique Loos_edited_edited.jpg

Fysiotherapeut expertise in geriatrie/neurologie

“Mijn grootste uitdaging ligt bij het ontwikkelen van mezelf als fysiotherapeut én het multidisciplinair samenwerken met andere zorgverleners, zodat we de hulpvragen, doelen en verwachtingen van patiënten kunnen nastreven en zo hoogwaardige, gepaste zorg kunnen bieden.”

4.png

Oncologisch fysiotherapeut MSc.

“Als oncologie fysiotherapeut streef ik ernaar om behandeling op maat aan te bieden en samen met de patiënt te bekijken welke zorg nodig is. Hierbij werk ik samen met andere disciplines.”

_DSC9267_edited.jpg

Fysiotherapeut/manueel therapeut

“Persoonlijke ontwikkeling op gebied van manuele therapie, dat is waar ik me graag op wil richten. Ik ben onderdeel van een gezellig team.”

_DSC9420_edited.jpg

“Middels mijn passie voor een gezonde leefstijl help ik graag andere met hun doelen. Ik wil mijzelf ook blijven ontwikkelen zodat ik iedereen zo goed mogelijk kan begeleiden.”

25.png

Ergotherapeut

“Als ergotherapeut wil ik streven naar een zo efficiënt mogelijk dagelijks handelen van mijn cliënten. Hierbij streef ik naar het realiseren van de persoonlijke doelstellingen.”

3.png

Manueel therapeut/directie

“Mijn uitdaging is om samen met het hele team ons motto ‘excellent in zorg’ optimaal vorm te geven. Ik wil een omgeving creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen.”

26.png

Logopedist/afasietherapeut

''Ik wil mensen graag helpen weer hun eigen regie hierin te kunnen nemen. In samenwerking met fijne en deskundige collega's. Daar word ik blij van.''

_DSC8846_edited.jpg

Receptioniste/administratief medewerkster en ondersteuning backoffice

“Hospitality is love in action”, ik heet u graag welkom bij Van Hoof. Samen met ons team wil
ik u graag excellente zorg bieden.”

Ontwerp zonder titel (53).png

(Sport)fysiotherapeut

“Mezelf ontwikkelen als sportfysiotherapeut, zoveel mogelijk kennis en connecties opdoen en de master sportfysiotherapie halen waar ik in september aan ga beginnen.”

24.png

Diëtist/expertise geriatrie/parkinson/oncologie

“Diëten is geen synoniem voor niet lekker eten.Mijn uitdaging is mensen te helpen ontdekken wat goed is voor hun lijf met behoud van kwaliteit van leven..”

28.png

Arts/wetenschappelijk onderzoeker

“Een multidisciplinaire benadering is noodzakelijk om chronische pijnklachten goed te kunnen behandelen. Samenwerking tussen verschillende zorgprofessionals optimaliseren.”

wencke.jpg

Fysiotherapeut MSc./ouderenzorg-neurorevalidatie

“Nauwe samenwerking met andere hulpverleners en mantelzorgers. Het doel is om deze patiënten zo goed, lang en veilig mogelijk thuis te kunnen laten functioneren.”

34.png

Manueel therapeut/expertise in schouder

“Mijn grootste uitdaging is om samen met de patiënt de hulpvraag en verwachting op een zo hoog mogelijk niveau te realiseren. Dit doe ik in een fijne werkomgeving.”

32.png

Sportfysiotherapeut/schouder, enkel, knie en heup

“De grootste uitdaging ligt voor mij in wetenschap koppelen aan mens als geheel. Een klacht heeft vaak meerdere oorzaken. Dat is iets wat mij erg interesseert.”

17.png

Fysiotherapeut/manueel therapeut

“Mijn uitdaging is samen met de patiënt werken aan zijn of haar doelstellingen. Probleemgericht denken op de lange termijn is hierin heel belangrijk.”

thumbnail_image0 (2)_edited.jpg

Fysio- en oedeemtherapeut, geriatriefysiotherapeut

i.o.

“Passende zorg bieden binnen het specialistisch vakgebied met aandacht voor de mens als individu.”

36.png

Manueel therapeut/expertise nek-kaakklachten

“Ik wil me nog verder verdiepen in manuele therapie, pijnklachten en arbeidsreintegratie. Bij Van Hoof krijg ik hier de kans voor, zo kan ik mezelf verder ontwikkelen.”

35.png

Manueel therapeut/expertise nek gerelateerd

“Ik vind het een uitdaging om bij elke patiënt net die ‘snaar’ letterlijk of figuurlijk te raken, zodat ze herstellen van hun klachten. Dit doe ik met specifieke nek gerelateerde klachten.”

_DSC0161_edited_edited.jpg

GZ-Psycholoog

“Mijn grootste uitdaging is om samen met de cliënt te onderzoeken hoe de psychische balans weer hersteld kan worden.”

15.png

Receptioniste/administratief medewerkster

“Wat mij persoonlijk aanspreekt aan mijn functie is het contact met mensen. Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan en het visitekaartje te zijn van Van Hoof.”

18.png

Manueel therapeut/expertise in schouder-nek

“Fysiotherapie vind ik een heerlijke combinatie van nadenken en met mijn handen werken. In mijn vak raak ik nooit uitgeleerd en dat motiveert me om me steeds verder te ontwikkelen.”

23.png

Diëtist/expertise maag/darmklachten en geriatrie

“Voeding is zó persoonlijk en roept bij veel mensen vragen op. Het geeft mij voldoening om afhankelijk van de wensen en behoeften van de cliënt een advies op maat te geven.”

unnamed (7)_edited.jpg

Stagiaires Fontys Hogescholen

Er zijn 3 stagiaires gestart vanuit de 'Professionele Werkplaatsen'. De stagiaires komen van de Fontys Hogescholen Fysiotherapie en blijven het hele studiejaar.

Ontwerp zonder titel (6).png

Fysiotherapeut/expertise in geriatrie - neurologie

Demi Brugmans

“Mijn uitdaging ligt bij het multidisciplinair samenwerken met andere collega's en een fijne band opbouwen met de patiënten zodat we kunnen werken aan de doelen van de patiënt en met het team optimale zorg kunnen leveren. ”

33.png

Bekkenfysiotherapeut/ seksuologie consulent 

“Luisteren naar de patiënt, haalbare doelen stellen en de patiënt een actieve rol geven in eigen herstel. Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de patiënt.”

20.png

Sportfysiotherapeut MSc./revalidatie sporters

“Mijn uitdaging ligt in het opzoeken van grenzen, zowel samen met sporter als voor mij persoonlijk. Mijn streven is om het beste in de sporter naar boven te halen.”

_DSC7271.jpg

Performance/Personal trainer

“Ik houd er van om samen met de sporter een band op te bouwen en de gestelde doelen te behalen. Geweldig om met mijn collega's topkwaliteit zorg aan te bieden.”

5.png

Fysiotherapeut/revalidatie na nieuwe heup-knie

“Mijn uitdaging ligt in het zoeken naar de meest efficiënte behandelwijze waarbij ik persoonlijk aspect en een open communicatie erg belangrijk vind.”

_DSC7858_edited.jpg

Fitcoach/leefstijlcoach

“Het opzetten, uitwerken en uitvoeren van beweegprogramma’s en begeleiding bieden bij een gezonde leefstijl. Dat is waar mijn grootste uitdaging en passie liggen.”

7.png

Fysiotherapeut/schouderrevalidatie/hart en long

“Samen met de patiënt werken aan behandelbare zaken, zodat we zijn doelen kunnen bereiken. Bij de een is dat geheel pijnvrij zijn, bij de ander is dat 10% winst boeken.”

29.png

Msc. Manueeltherapeut en leefstijlcoach

“Een cliënt holistisch benaderen. Er zijn zo ontzettend veel factoren die gecombineerd kunnen leiden tot het ontwikkelen of blijven voortduren van lichamelijke klachten.”

19.png

Manueel therapeut/directie

“Met het hele team excellente zorg bieden in een sfeer van passie, innovatie en teamspirit. De zorg ontwikkelt zich enorm. De uitdaging is om hierin niet te volgen, maar koploper te zijn.”

40.png

Office Manager

“Mezelf ontwikkelen en waarde toevoegen aan het team is mijn grootste uitdaging. Excellent in zorg” achter de schermen is iets waar ik veel waarde aan hecht!”

9.png

Receptioniste/administratief medewerkster

“Iedereen zo goed mogelijk helpen en zorgen dat er een goede match ontstaat tussen de patiënt en de therapeut. Dat werkt voor iedereen heel fijn.”

43.png

Marketing/communicatie

“Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid op strategische wijze neerzetten. Verschillende expertisecentra op de kaart zetten.”

22.png

Sportpodotherapeut/dry needling

“De complexe casuïstiek is wat mij het meeste uitdaagt bij Van Hoof. Ik denk dat het een grote toegevoegde waarde is samen te werken.”

unnamed (9).jpg

Stagiaire Summa College

Lucas Jansen

Lucas volgt de opleiding voeding- en leefstijladviseur op het Summa College en loopt  het gehele studiejaar stage bij Van Hoof. Lucas is op woensdagochtend mee in Dommelen en is aanwezig bij de CooL groepsbijeenkomsten.

bottom of page