top of page

Werken bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

Werken bij

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is een ambitieus centrum met vijf vestigingen in Valkenswaard en omgeving. We zijn een brede toppraktijk en zijn bovendien aangemerkt als PlusPraktijk. Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn op onze 5 expertisecentra. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Ons gezellige team bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde therapeuten op topniveau en we werken nauw samen om onze cliënten excellente zorg te bieden. Daarnaast is samenwerking met zorgspecialisten in de regio van groot belang. Innovatie staat centraal in onze praktijk en we geven collega’s alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Gedreven, vernieuwend, vol passie en enthousiast? Dan past werken bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid zeker bij u.

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid als opleidingspraktijk
In de zorg bent u nooit uitgeleerd. Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze therapeuten. Daarnaast bieden we als opleidingspraktijk stageplekken aan vierdejaars studenten, die onder begeleiding patiënten onderzoeken en behandelen. Het spreekt voor zich dat voor stagiaires dezelfde strenge (beroeps)eisen gelden op het gebied van kwaliteit en privacy als voor onze eigen therapeuten. Ook voor de opleiding Manuele Therapie (SOMT) zijn we een stageadres en leiden we manueel therapeuten mee op.

Stages

Voor het studiejaar 2022-2023 is Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid voorzien van 4e-jaars studenten. 

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de vacature voor senior (psychosomatisch)therapeut?  Stuur ons graag uw cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag je richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@vanhoofctg.nl. Bent u geïnteresseerd in de vacature voor oncologie fysiotherapeut(e)? Mail uw cv en motivatiebrief naar w.vdeurzen@vanhoofctg.nl en a.pollmann@vanhoofctg.nl

Open vacatures

Heb je minimaal 10 jaar werkervaring in de branche? Stuur ons vooral een mail, we gaan graag met je in gesprek. De mail mag je richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@vanhoofctg.nl

Senior (Psychosomatisch)fysiotherapeut

Pastoor Heerkensdreef 29b, 5552 BG Valkenswaard, Netherlands

Stagiaires

Antwerpsebaan 10, Valkenswaard, Netherlands

bottom of page