top of page

Werken bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

Werken bij

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is een ambitieus centrum met vijf vestigingen in Valkenswaard en omgeving. We zijn een brede toppraktijk en zijn bovendien aangemerkt als PlusPraktijk. Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn op onze 5 expertisecentra. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Ons gezellige team bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde therapeuten op topniveau en we werken nauw samen om onze cliënten excellente zorg te bieden. Daarnaast is samenwerking met zorgspecialisten in de regio van groot belang. Innovatie staat centraal in onze praktijk en we geven collega’s alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Gedreven, vernieuwend, vol passie en enthousiast? Dan past werken bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid zeker bij u.

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid als opleidingspraktijk
In de zorg bent u nooit uitgeleerd. Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze therapeuten. Daarnaast bieden we als opleidingspraktijk stageplekken aan vierdejaars studenten, die onder begeleiding patiënten onderzoeken en behandelen. Het spreekt voor zich dat voor stagiaires dezelfde strenge (beroeps)eisen gelden op het gebied van kwaliteit en privacy als voor onze eigen therapeuten. Ook voor de opleiding Manuele Therapie (SOMT) zijn we een stageadres en leiden we manueel therapeuten mee op.

Stages

Voor het studiejaar 2022-2023 heeft Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid nog enkele stageplaatsen beschikbaar voor 4e-jaars studenten. Stuur graag uw cv met een begeleidende motivatiebrief naar Karlijn Wouters-van Herk, k.wouters@vanhoofctg.nl

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de vacature voor FitcoachErgotherapeutSenior SportfysiotherapeutFitcoachFysiotherapeut of Kinderfysiotherapeut ? Stuur ons graag uw cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag u richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@vanhoofctg.nl.

Back-office medewerker financieel

Escudohof 2, Valkenswaard, Netherlands

Fitcoach

Escudohof 2, Valkenswaard, Netherlands

Ergotherapeut Van Hoof & expertisecentra

Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard, Netherlands

Senior Sportfysiotherapeut

Pastoor Heerkensdreef 29b, 5552 BG Valkenswaard, Netherlands

Fysiotherapeut

Escudohof 2, 5551 DD Valkenswaard, Netherlands

Kinderfysiotherapeut

Escudohof 2, 5551 DD Valkenswaard, Netherlands

Stagiaires

Fysiotherapeut Nekcentrum Valkenswaard

Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard, Netherlands

bottom of page