top of page

Locaties

Vestigingen Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid bij u in de buurt
 

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid heeft zes vestigingen in Valkenswaard en omgeving: in Dommelen, Valkenswaard, Westerhoven, Eersel en Riethoven. Voor Optimaal Fit kunt u terecht in Valkenswaard, Dommelen en Westerhoven. Voor bekkenfysiotherapie kunt u terecht in Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven en Eersel.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid
 

Naast de therapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. De locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. We hebben ruime openingstijden en maken gebruik van de nieuwste apparatuur. Onze locaties zijn toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels. Onze locaties zijn ook toegankelijk voor ouders met een kinderwagen en mensen met een rollator. Ook zijn er op onze locaties invalideparkeerplaatsen.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-24 om 14.20.48_53eadbcb.jpg

Valkenswaard 
Antwerpsebaan 10
5554 JV Valkenswaard

Tel. 040-2049474

Graag heten wij u van harte welkom bij in Valkenswaard, onderdeel van Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid, uw Fysiotherapeut in Valkenswaard. Wij zijn gevestigd op de Antwerpsebaan 10 in Valkenswaard. Al meer dan 33 jaar biedt Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid, de beste specialisten in tal van verschillende disciplines op het gebied van Fysiotherapie, Manuele Therapie en Medische Fitness. Daarmee streven wij naar Excellente zorg voor iedereen, van kind tot ouderen. Voor elke klacht hebben wij een top specialist in de regio Groot-Valkenswaard. In Valkenswaard richten wij ons op enkele focusgebieden, te weten Expertisecentrum RevaVitaal, revalidatie, neurologie, oncologie en geriatrie, Nekcentrum en Expertisecentrum Lies + Buikwand.

Dommelen
Escudohof 2
5551 DD Dommelen

Tel. 040-2043756

Graag heten wij u van harte welkom op onze locatie in Dommelen. Wij zijn gevestigd op de Escudohof 2 in Dommelen. Op onze locatie in Dommelen werken vele collega's met verschillende aandachtsgebieden waardoor bijna alle klachten hier behandeld kunnen worden. Er is beschikking over een grote oefenzaal.

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid Dommelen
Medisch centrum Westerhoven

Westerhoven
Provincialeweg 18
5563 AH Westerhoven

Tel. 040-2043756

Graag heten wij u van harte welkom op onze locatie in westerhoven. Wij zijn gevestigd binnen het gezondheidscentrum, Westerhoven op de Provincialeweg 18 in Westerhoven.

Valkenswaard De Wedert
Pastoor Heerkensdreef 29b
5552BG Valkenswaard

040-2011810

Expertisecentrum Sport+Revalidatie De Wedert is gevestigd in het sportcentrum De Wedert op het sportpark D'n Dries te Valkenswaard.

9.png
Gezondheidscentrum Riethoven

Riethoven
Schoolstraat 2
5561 AH Riethoven

Tel. 040-2043756

Graag heten wij u van harte welkom op onze locatie in Riethoven. Wij zijn gevestigd binnen het gezondheidscentrum Riethoven op de Schoolstraat 2 in Riethoven. Op onze locatie in Riethoven werken ervaren collega's welke naast deskundig te zijn in de algemene fysiotherapie over extra expertise beschikken op het gebied van schouder, nek- en rugklachten.

Eersel
Hint 7C
5521 AE Eersel

Tel. 040-2043756

Graag heten wij u van harte welkom op de locatie Eersel. Vanuit de praktijk van Wouter Oomen werken onze bekkenfysiotherapeuten. Het is gevestigd aan de Hint 7c, 5521 AE in Eersel. 

Fysiotherapie Wouter Oomen
bottom of page