top of page

Nieuws

Inschrijving geopend PPEP4ALL - Programma voor langdurig zieken en partners/ mantelzorgers/ familie/ naasten

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

30 jan. 2024

PPEP4all richt zich op patiƫnten en partners en/of mantelzorgers van mensen met diverse chronische en neurologische aandoeningen zoals oncologie, MS, parkinson, post-COVID, CVS, fibromyalgie, CVA, neuropathie, diabetes en aanhoudende lichamelijke klachten.

PPEP4all richt zich op patiĆ«nten en partners en/of mantelzorgers van mensen met diverse chronische en neurologische aandoeningen zoals oncologie, MS, parkinson, post-COVID, CVS, fibromyalgie, CVA, neuropathie, diabetes en aanhoudende lichamelijke klachten.Ā 


Herken je het volgende? Voelt de aandoening als een zware last op jouw leven, brengt het onzekerheid over de toekomst met zich mee, en merk je dat je sociale leven steeds kleiner wordt? Kom je vaak tijd tekort voor jezelf, voel je minder motivatie om dingen te ondernemen, en wil je de ander zo goed mogelijk helpen, maar weet je niet goed hoe?Dan helpt PPEP4all jou wellicht terug op weg! Het programma draait om iemand zo goed mogelijk in zijn eigen kracht te zetten. Met 7-8 personen per groep (een aparte groep voor patiƫnten en een voor partners) worden in totaal 9 bijeenkomsten georganiseerd, waarvan 8 opeenvolgend en ƩƩn extra terugkomst moment. Elke 1,5 uur durende bijeenkomst omvat actieve betrokkenheid bij de door onze therapeuten verstrekte theorie. De begeleidende therapeuten zijn Daphne van der Jagt (GZ-psycholoog), Tine Kauffmann (ergotherapeut) en Sven Hansen (ergotherapeut).Verwacht praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De groepsbijeenkomsten bieden de kans om ervaringen te delen en een band op te bouwen. Je gaat ook praktisch aan de slag met de gegeven theorie, waardoor je toolkit aan kennis en handvatten wordt aangevuld.


Belangrijk om te weten is dat de groepen bewust gemengd worden met verschillende soorten aandoeningen, zodat je elkaars brede ervaringen kan benutten. Wil je hier meer over weten of je inschrijven voor dit programma? Schrijf je in via Ć©Ć©n van de buttons.


Aanmeldformulier PPEP4all Patiƫntengroep

Aanmeldformulier PPEP4all Partner/naaste

bottom of page