top of page

Nieuws

Terugblik ''Valkenswaard loopt voor ALS''

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

22 dec. 2023

Wat een ongelofelijk succes was 'Valkenswaard loopt voor ALS'! De opkomst was overweldigend, en de inzet van alle deelnemers was hartverwarmend. Een speciale dank aan Johan Foliant en aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen.

Wat een ongelofelijk succes was 'Valkenswaard loopt voor ALS'! De opkomst was overweldigend, en de inzet van alle deelnemers was hartverwarmend. Een speciale dank aan Johan Foliant en aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen. Jullie inzet heeft geleid tot een fantastische opbrengst, een bedrag dat blijft groeien dankzij de steun van jullie allen!

Gisteravond stond de teller op €1188,- maar door jullie genereuze bijdragen hebben we dat bedrag ruimschoots overtroffen tot €1625,-. Als je nog niet hebt gedoneerd en graag wilt bijdragen aan dit geweldige initiatief, heb je nog tot vrijdag de tijd. Vrijdag wordt namelijk de cheque definitief overhandigd aan Stichting ALS Nederland. Laten we samen blijven geven en de strijd tegen ALS ondersteunen. Samen maken we een verschil!

bottom of page