top of page

Nieuws

Valkenswaard Loopt Voor ALS op 20 december: Samen Verenigd in Strijd tegen ALS

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

7 dec. 2023

Op 20 december zullen inwoners uit Valkenswaard en omgeving samenkomen om bewustzijn te creëren, geld binnen te halen voor Stichting ALS Nederland en solidariteit te tonen aan degenen die getroffen zijn door deze genadeloze neurologische aandoening.

Locatie en route: We starten vanaf Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid Valkenswaard, Antwerpsebaan 10, Valkenswaard en leggen een route van +/-5km af door de prachtige omgeving van Valkenswaard.


Doel: In de strijd tegen Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) wil Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid niet aan de zijlijn blijven staan. We bundelen daarom graag met de inwoners van Valkenswaard onze krachten in het evenement "Valkenswaard Loopt Voor ALS". Hiermee willen we bewustzijn creëren, geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland en solidariteit tonen aan degenen die getroffen zijn door deze genadeloze neurologische aandoening.


Voor deelname vragen we u een bedrag over te maken via het donatieplatform of middels de collectebus van Stichting ALS Nederland op locatie Antwerpsebaan 10 Valkenswaard.


Als richtlijn zien we een bedrag van € 7,50 per persoon als mooi basisbedrag, maar aan u om middels een mooi bedrag de ALS stichting op deze manier optimaal te steunen in hun zeer belangrijke werk.


Er wordt gezorgd voor drinken en een gezonde snack. Bij start en finish staat er een kop koffie klaar. Doneren is ook mogelijk zonder wandelen. Iedereen is ook van harte welkom om de deelnemers een warm hart toe te dragen bij start en/of finish van de wandeling. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een alternatief activiteit op locatie. Opgeven voor de wandeling kan via info@vanhoofctg.nl, telefonisch via 040-2043756 of op één van onze locaties. 


Aan het einde van de wandeling zal Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid een cheque overhandigen aan Johan Foliant voor Stichting ALS Nederland. Johan is zelf ook bekend met ALS.

bottom of page