top of page

Nieuws

Wereld Kankerdag 4 februari

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

16 jan. 2023

Op zaterdag 4 februari 2023 is het Wereld Kankerdag – Wij willen net als de rest van de wereld stilstaan bij de impact van kanker op het leven van een patiënt en diens omgeving/naasten. Daarom organiseren we voor mensen met kanker en hun naasten een mooie en informatieve dag binnen onze praktijk Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid .

Op zaterdag 4 februari 2023 is het Wereld Kankerdag – Wij willen net als de rest van de wereld stilstaan bij de impact van kanker op het leven van een patiënt en diens omgeving/naasten. Daarom organiseren we voor mensen met kanker en hun naasten een mooie en informatieve dag binnen onze praktijk Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid.


Wij nodigen u hierbij van harte uit om deel te nemen aan ons breed evenement wat we organiseren op deze speciale dag voor zowel patiënten, naasten als zorgprofessionals!! Het evenement is op vrije inloop. Er zullen interessante lezingen plaatsvinden en er kunnen workshops gevolgd worden (fitlights, creatieve activiteit, smaakworkshop). Ook maken diverse zorgaanbieders hun aanbod gericht op kanker kenbaar middels een informatiemarkt.


𝘓𝘦𝘻𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯:

• 11:00u Dr. Gerrit Slooter (Oncologisch Chirurg MMC) onderwerp: Prehabilitatie, alle patiënten fit4surgery

• 12:00u Maartje Oomen & Sven Hansen (Oncologisch fysiotherapeut Msc., ergotherapeut Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid) onderwerp: Multidisciplinair samenwerken

• 13:00u Kirsten Hagen & Patricia Gajic (Redbeez zorgprofessionals) onderwerp: Palliatieve zorg

• 14:00u Renate Spijkerman (Lotgenotencontact, Stichting Olijf: netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker ) onderwerp: ‘Over berg & dal’ en de persoonlijke trektocht door kankerland.


𝘐𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦𝘮𝘢𝘳𝘬𝘵:Stichting Olijf, Stichting samen tegen kanker, Buurtzorg Nederland (thuiszorg), Catharina Kanker Onderzoeksfonds (wetenschap), Corina at Lingerie, De Eik, centrum voor leven met en na kanker, Thuasne, Msc. Oncologie fysiotherapie, Oedeemtherapie, Ergotherapie, Fitcoach (paramedisch), Q-axis (werk & kanker), Zorgcomfortwinkel, Redbeez, B-Fysic Fysiotherapie, Ergotherapie Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid, Care for cancer (mentaal – palliatieve – terminale zorg).


𝘞𝘰𝘳𝘬𝘴𝘩𝘰𝘱𝘴:

Fitlights - Iris Kamerbeek (Fit- en leefstijlcoach)

Creatieve workshop - Romy van Glabbeek, onderwerp: Wat wil je zeggen tegen kanker? Wat betekent kanker voor jou? Wat betekent een wereld zonder kanker voor jou? etc.


Locatie: Therapiecentrum. Antwerpsebaan 10, 5554JV Valkenswaard

Tijdstip: 10.30-14.30 uur

https://www.vanhoofctg.nl

bottom of page