top of page

Vacature

Senior (Psychosomatisch)fysiotherapeut

Solliciteer

Pastoor Heerkensdreef 29b, 5552 BG Valkenswaard, Netherlands

Dienstverband

32 uur

Over de functie

Het team
Ons team bestaat uit de volgende zorgprofessionals: 24 fysiotherapeuten en daarnaast nog diverse andere paramedici: ergotherapeuten, podotherapeut, logopedist, diëtisten, psycholoog, gnatoloog, personal trainer, mindfulness trainer en sportmasseur. Daarnaast beschikken we over een krachtig front- en backoffice team.

Dienstverband en werktijden
De vacature is voor 32 uur.
De vacature start is in overleg.

Aanvullende informatie en salaris
Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid en de daaronder vallende expertisecentra, zoals Sport+Revalidatie de Wedert, Nekcentrum, RevaVitaal, Lies+Buikwand, Oncologie is HCA/PLUS gecertificeerd (5 sterren), is voorkeursleverancier voor onder andere CZ-groep, VGZ, Zilveren Kruis, Toppraktijk Menzis en De Friesland en is actief lid van SelectFysio, FysioTopics en Wittemeer. Er is sprake van hoogwaardige therapie met innovatie en er lopen diverse ontwikkelingen en pilots met zorggroepen en ziekenhuizen. Er bestaan nauwe samenwerkingen met Maxima Medisch Centrum, ParaMáx, SportMáx, Blixembosch / Libra, Topsupport, St. Anna Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis, ViaSana en Villa expertcare.

De arbeidsovereenkomst heeft een schalensysteem met vast salaris. Het salaris is mede afhankelijk van de opgedane ervaring en scholing.

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Wil je meer informatie, neem dan contact op Annemarie Pollmann (040-2049474) of www.vanhoofctg.nl Je CV en motivatiebrief kun je mailen naar a.pollmann@vanhoofctg.nl

Wat wij bieden

Ben jij een ervaren & enthousiaste Senior (Psychosomatisch)fysiotherapeut? Wil je graag in een dynamische, innovatieve omgeving werken in Valkenswaard? Werk je graag met een jong, enthousiast en ambitieus team? Dan zoeken wij jou!


Je functie bevat de volgende werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van eerste- en tweedelijns patiëntenpopulatie in een eerste/anderhalve lijn centrum. Je werkt in een team met onder andere 22 fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, podotherapeut, logopediste en artsen. Je neemt deel aan team en werkgroep gebonden overlegvormen. Daarnaast ben je coach/manager van een aantal clusters en de daarbij gerelateerde medewerkers. Je

ondersteunt en stimuleert de clusterleden bij het herkennen, benutten en versterken van de team /

individuele competenties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, de voortgang en de te behalen resultaten van een aantal clusters en de daarbij gerelateerde medewerkers. Het beleidsplan is opgesteld door de directie en de coach-managers


Wat zijn de functie-eisen:

Een ervaren en gepassioneerd fysio-/manueel- of psychosomatisch fysiotherapeut, een liefhebber van het vak, die zich goed voelt binnen onze visie “Excellent in zorg”. Je beschikt verder tenminste over de competenties hoge collegialiteit, leergierig, klantgerichtheid, proactief en flexibel. Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Over ons

●Een dynamische en innovatieve omgeving waarin zelfontwikkeling ondersteund en gewaardeerd wordt
●Een leuk en energiek team dat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
●Sportieve werkomgeving waar je (buiten je werkuren) gebruik van kunt maken
●Prettige, en ongedwongen werksfeer
●Multidisciplinaire werkomgeving.

bottom of page